+30 27440 66860

make a request

TSM PRO SOCCER CAMP 2024

TSM PRO SOCCER CAMP 2024

Από τις 8 έως τις 13 Ιουλίου 2024, το SPORTCAMP φιλοξένησε για ακόμα μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία το TSM PRO SOCCER CAMP, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης που απευθυνόταν σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-16 ετών. Κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, οι νέοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ατομική τους τεχνική και τακτική κατάρτιση, αποκτώντας σημαντικά εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αθλήματος.

Το TSM PRO Soccer Camp  σχεδιάζεται και υλοποιείται σε συνεργασία με την σχολή ποδοσφαίρου SOCCER STARS, μέλος του δικτύου TSM,  και διπλωματούχους προπονητές της Ε.Π.Ο. Πρόκειται για ένα εντατικό προπονητικό πρόγραμμα διάρκειας  έξι ημερών, με κύριο γνώρισμα την εξατομικευμένη προπονητική παρέμβαση πάνω στα ιδιαίτερα ατομικά χαρακτηριστικά κάθε παίχτη που συμμετέχει στο Camp.

Καταξιωμένοι προπονητές του Camp και υπεύθυνοι για το προπονητικό πρόγραμμα κάτοχοι UEFA B’/ UEFA C’. Το πρόγραμμα επιμελείται ο καθηγητής της ακαδημίας της Βασιλικής Ολλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου KNBV και ιδρυτής της μεθόδου προπόνησης Total Soccer Method κ. Roger Bongaerts μαζί με τους προπονητές της σχολής ποδοσφαίρου Soccer Stars.

Οι συμμετέχοντες του TSM PRO SOCCER CAMP είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, κάτι που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος. Με την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη και τις άριστες συνθήκες προπόνησης, τα παιδιά απέκτησαν εμπειρίες και γνώσεις που θα τα συνοδεύουν στην αθλητική τους πορεία, ενώ παράλληλα διασκέδασαν και ανέπτυξαν νέες φιλίες.

Οι προπονήσεις συνοδεύονταν από υπαίθριες δραστηριότητες, ανάλυση ποδοσφαιρικών αγώνων, χαλάρωση στην πισίνα και βραδινή ψυχαγωγία.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν Sport Kit προπονήσεων, αναμνηστικό δίπλωμα και φύλλο αξιολόγησης.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη φιλοξενία τόσο αξιόλογων προπονητικών προγραμμάτων, βλέποντας τον ενθουσιασμό να αποτυπώνεται στα πρόσωπα των παιδιών κι εφήβων που συμμετέχουν!