+30 27440 66860

make a request

Με Welcome Dinner ξεκίνησε το World Masters Volleyball Cup - Loutraki,Greece

Με Welcome Dinner ξεκίνησε το World Masters Volleyball Cup - Loutraki,Greece

Από τις  21 έως τις 26 Αυγούστου, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Volleyball βετεράνων, World Masters Volleyball Cup- Loutraki, Greece, είναι εδώ για να συναρπάσει την πόλη του Λουτρακίου στους ρυθμούς του!

Γι ακόμη μια χρονιά, η διοργάνωση πραγματοποιείται από το SPORTCAMP, με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (LTO)- Loutraki Tourism Organization.

Μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών με τους Βετεράνους αθλητές να προσφέρουν το καλύτερο εαυτό τους, δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς, αντάμωσης και έντονου ανταγωνισμού για την κατάκτηση της νίκης.

Η μακρόχρονη φιλοξενία σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων από το SPORTCAMP και το Λουτράκι καταδεικνύει τη σημασία που δίνεται στο βόλεϊ, με πολλούς καταξιωμένους αθλητές να έχουν λάβει μέρος σε αυτή τη σειρά εκδηλώσεων.

Άνδρες και γυναίκες άνω των 40 αγωνίζονται για τη νίκη σε μια αθλητική γιορτή που ταυτόχρονα συμβολίζει τη συνύπαρξη διαφορετικών ατόμων και χωρών.

Οι ηλικιακές κατηγορίες που θα διαγωνιστούν περιλαμβάνουν:

 Άντρες: 40+ 45+ 50+ 55+ 60+ 65+

 Γυναίκες: 40+ 45+ 50+ 55+ 60+ 65+

 

Χθες , 21 Αυγούστου ,πραγματοποιήθηκε το Welcome Dinner των συμμετεχόντων στο εστιατόριο Horizon στο Λουτράκι. Ήταν μια ευχάριστη επανένωση για όλους, καθώς συναντήθηκαν ξανά μετά από έναν χρόνο, γεμίζοντας τον χώρο με χαρά και ενθουσιασμό.

Εκπρόσωποι του SPORTCAMP καλωσόρισαν τους αθλητές και τους συνοδούς, με τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος, κ. Μιχάλη Ξηρογιάννη να εκφράζει ιδιαίτερη χαρά για την ευκαιρία αυτή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Νεολαίας, κ. Σάκης Παπαθανασίου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Τάσος Σακελλαρίου. Ο κ. Σακελλαρίου απηύθυνε χαιρετισμό, εκφράζοντας τη χαρά του που αυτή η εκδήλωση παραμένει ζωντανή με το πέρασμα του χρόνου, ενώ μίλησε και για τη χρονιά που και ο ίδιος συμμετείχε, μοιράζοντας τις δικές του αναμνήσεις ως Βετεράνος του αθλήματος.

Στη συνέχεια, όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν εκλεκτές γεύσεις, με θέα το μαγευτικό τοπίο της παραλίας Λουτρακίου.

Οι αγώνες ξεκίνησαν σήμερα, και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!