+30 27440 66860

make a request

Υπό την χορηγία της Campeόn Gaming το Champs Academies Basketball Camp

Υπό την χορηγία της Campeόn Gaming το Champs Academies Basketball Camp

Από τις 17 έως τις 22 Ιουνίου, το SPORTCAMP φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το “Champs Academies Basketball Camp, powered by Campeόn”, γεμίζοντας χαρά και ενθουσιασμό τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΟ Τρίτων, ΑΣ Παπάγου, ΑΟΝΣ Μίλων και της Ακαδημίας 10 από τη Θεσσαλονίκη. Συνολικά, 187 παιδιά ηλικίας 11-15 ετών συμμετείχαν σε αυτή τη μοναδική διοργάνωση.

Το SPORTCAMP, γνωστό για τις άρτιες εγκαταστάσεις του και την εξειδίκευσή του σε αθλητικά προγράμματα, παρείχε ένα ιδανικό περιβάλλον για την υλοποίηση αυτού του camp. Οι αθλητές και οι προπονητές απόλαυσαν τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, τους καλά εξοπλισμένους κοιτώνες, το πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριο και τις άνετες αίθουσες για τα workshops.

Η πρωτοβουλία αυτή, εμπνευσμένη από την Campeόn Gaming, σχεδιάστηκε προσεκτικά για να παρέχει μια πλούσια και ολοκληρωμένη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Η Campeόn Gaming ανέλαβε τον σχεδιασμό του προγράμματος σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Καλαϊτζή, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του αθλητικού κέντρου SPORTCAMP στην φιλοξενία παιδιών και διεξαγωγή άρτιων αθλητικών πρωτοβουλιών.

Το Camp ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στο μπάσκετ, προσφέροντας προπονήσεις από έμπειρους προπονητές, καθώς και ειδικά διαμορφωμένα workshops συναισθηματικής ενδυνάμωσης. Επιπλέον, οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε πληθώρα σημαντικών δραστηριοτήτων, καλλιεργώντας τόσο τις αθλητικές όσο και τις κοινωνικές τους δεξιότητες.

Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της διοργάνωσης ήταν ο φιλικός αγώνας μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου. Η ομάδα της Campeόn Gaming έπαιξε μαζί με τους αθλητές και τους προπονητές όλων των ακαδημιών, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Το αποκορύφωμα του Camp ήταν οι ομιλίες από θρυλικούς παίκτες του μπάσκετ, όπως ο Γάιος Σκορδίλης και ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Μαζί με τον επικεφαλής προπονητή του Champs Academies, κ. Γιώργο Καλαϊτζή, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Campeόn Gaming, κ. Μαρίνο Σιαπάνη, μίλησαν στους μικρούς αθλητές, προσφέροντας κίνητρα και συμβουλές για το μέλλον τους στον αθλητισμό.

Η φιλοξενία ενός τόσο ιδιαίτερου και αξιόλογου camp ήταν χαρά και τιμή για το SPORTCAMP. Ευχαριστούμε θερμά την Campeon Gaming για τη συνεργασία.

Με ανυπομονησία περιμένουμε την επόμενη διοργάνωση, για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους νέους αθλητές μας.

Media Gallery