+30 27440 66860

make a request

VOLLEYMANIA TRAINING CAMP

VOLLEYMANIA TRAINING CAMP

Το VOLLEYMANIA διοργανώνει ένα ξεχωριστό BEACH VOLLEYBALL& VOLLEYBALL CAMP στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP!

Από 24 έως 29 Αυγούστου, αθλήτριες που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 2003 και 2008 καλούνται να συμμετέχουν και να μάθουν βασικές τεχνικές του αθλήματος μέσα από διασκεδαστικές προπονήσεις!

Απώτερος στόχος η εξάσκηση νέων αθλητριών για μεγιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων τους καθώς και για βελτίωση των δεξιοτήτων τους!

Το VOLLEYMANIA TRAINING CAMP πλαισιώνουν έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές:

ΠΛΗΘΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Εχει κατακτήσει πρωτάθλημα  Ελλάδος κ με τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.Ξεχωρισε στα πανελλήνια πρωταθλήματα beach volley, κατακτώντας πρωταθλήματα. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει 2η θέση σε πανευρωπαϊκό στην Τουρκία. 

ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Ελλάδος κ 3 κύπελλα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως επισης με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ κατέκτησε την 2η θέση (στο Σ.Ε.Φ. το 1992),στο κύπελλο πρωταθλητριών ομάδος Ευρώπης. Στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων έχει  1η παγκόσμια θέση. Με την Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ έχει 2η θέση σε βαλκανικούς αγώνες κ 6η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στην Συρία.

ΓΡΙΣΠΟΥ ΕΛΣΑ: Είναι απόφοιτη πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα βόλλευ. Εν ενέργεια αθλήτρια κ προπονήτρια  με εμπειρίες σε αναπτυξιακά,κορασίδων,παγκορασίδων.
 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!