+30 27440 66860

make a request

Sports Tours Ιουνίου – Ιουλίου 2024

Sports Tours Ιουνίου – Ιουλίου 2024

Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου 2024, το SPORTCAMP φιλοξένησε γκρουπ από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό για τις προπονήσεις και τη διαμονή τους , καθώς επίσης οργάνωσε τις εξορμήσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες τους στο Λουτράκι και σε κοντινές περιοχές!

Χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του αλλά και στο όμορφο φυσικό περιβάλλον που βρίσκεται, το SPORTCAMP χάρισε μια ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες του οι οποίοι απόλαυσαν τις υπηρεσίες από το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό.

Από την Σουηδία υποδεχτήκαμε τα κολυμβητικά γκρουπ MKK Sweden και Linköping ASS, από την Αγγλία υποδεχτήκαμε τα σχολεία Fulneck School και Robert Burns School. Τέλος, η κολυμβητική ομάδα SVS Schwechat από την Αυστρία επέλεξε το SPORTCAMP για την προετοιμασία της.  

Από την Ελλάδα, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την κολυμβητική ομάδα του Αίολου Αγυιάς, το προπονητικό camp water polo από τον κ. Κανελλόπουλο και τέλος την ομάδα στίβου Σπύρος Λούης.

Κάποιες από τις ομάδες διέμειναν εντός του SPORTCAMP κι άλλες σε ξενοδοχεία της πόλης, όλες όμως αξιοποιήσαν τις εγκαταστάσεις μας για τις προπονήσεις τους και γι' άλλες δραστηριότητες. Παράλληλα με τις προπονήσεις τους, οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μοναδικά τοπία και αξιοθέατα τόσο του Λουτρακίου όσο και της ευρύτερης περιοχής, χαρίζοντας τους εμπειρίες και εικόνες που θα θυμούνται για μια ζωή!

Ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή σας και ελπίζουμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον για μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία στο SPORTCAMP!