+30 27440 66860

make a request

Το SPORTCAMP χορηγός στους 1ους Ισθμιακούς Αγώνες

Το SPORTCAMP χορηγός στους 1ους Ισθμιακούς Αγώνες

Το SPORTCAMP ήταν περήφανος χορηγός στους 1ους Ισθμιακούς Αγώνες, που διοργανώθηκαν ως αναβίωση των ιστορικών Ισθμιακών Αγώνων. Η αναβίωσή τους αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάδειξη της πολιτιστικής και αθλητικής κληρονομιάς της περιοχής.

Στεφάνια πεύκου, μετάλλια, πολίτες όλων των ηλικιών και παιδικά χαμόγελα, υπό τις μελωδίες του αυλού και της λύρας, γέμισαν τα Ίσθμια στη διήμερη Αναβίωση των «1ων Ισθμιακών Αγώνων» που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά από τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στον Αρχαιολογικό Χώρο Ισθμίας, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024.

Οι συμμετέχοντες αγωνίστηκαν στα αθλήματα: Στάδιον (αγώνας ταχύτητας 100 μέτρων, 1.000 μέτρων και 3.000 μέτρων), Άλμα εις μήκος, Ακοντισμός, Σφαιροβολία, ενώ έμπροσθεν του Αρχαιολογικού Μουσείου Ισθμίας παρακολούθησαν παρουσίαση του Παγκρατίου.

Φορείς, πολίτες, παιδιά και η δημοτική Αρχή του Δήμου Λουτρακίου -  Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους «2ους Ισθμιακούς Αγώνες», την άνοιξη 2026.