+30 27440 66860

make a request

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SPORTCAMP

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ SPORTCAMP

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο πρώτα Πασχαλινά Τουρνουά του SPORTCAMP :

2018 Loutraki Easter Soccer Cup

2018 Loutraki Easter Basketball Cup

Το SPORTCAMP για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε και φιλοξένησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τις πολυαναμενόμενες διοργανώσεις 2018 Loutraki Easter Soccer Cup & 2018 Loutraki Easter Basketball Cup .

Από την 1η έως και την 3η Απριλίου 2018, περισσότεροι από 1200 αθλητές/αθλήτριες από 6 διαφορετικές χώρες συμμετείχαν και στις δύο διοργανώσεις μετατρέποντας τις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP αλλά και τις συνεργαζόμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

 Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων σε δύο τουρνουά ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών. Σημείο αναφοράς του τριήμερου αδιαμφησβήτητα αποτέλεσε το θετικό κλίμα και η ανάπτυξη σχέσεων φιλίας μεταξύ  των παιδιών ανεξαρτήτως εθνικότητας, γεγονός που για άλλη μια φορά αποδεικνύει πως ο αθλητισμός μας φέρνει πιο κοντά.

Τα τουρνουά έφεραν την αιγίδα και υποστήριξη  σημαντικών φορέων οι οποίοι συνεργάστηκαν στενά με την Αθλητική Διεύθυνση του SPORTCAMP και συνέβαλαν ουσιαστικά στο άρτιο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, το τουρνουά Ποδοσφαίρου υποστηρίχθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας ενώ το τουρνουά Μπάσκετ από την TNBA Greece.

Με την Τελετή Λήξης και τις Απονομές στις 03/04 ολοκληρώθηκαν τα τουρνουά και όλα τα παιδιά χειροκρότησαν τους νικητές που πανηγύρισαν δεόντως την επιτυχία τους. Αποκορύφωμα της Τελετής Λήξης, η μοναδική παράσταση των cheerleaders από το σχολείο της Τουρκίας που συμμετείχε στη διοργάνωση.  Οι ομάδες αποχαιρετίστηκαν με ευχές για Καλό Πάσχα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ερχόμενο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά!

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Easter Volleyball Cup που πλησιάζει!